Σας καλωσορίζουμε στο ΛΝΛSSΛ BUTIK LIVING και θα θέλαμε να κάνουμε την διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα σέβονται τον χώρο φιλοξενίας και τους υπόλοιπους ένοικους. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με κάθε τρόπο, και για να κάνει την διαμονή σας στο ΛΝΛSSΛ BUTIK LIVING αξέχαστη!
Παρακαλούμε αφιερώστε ελάχιστα λεπτά ώστε να διαβάσετε με προσοχή.
Για το check-in είναι απαραίτητη η επίδειξη θεωρημένης ταυτότητας. Δεχόμαστε διαβατήρια ή ταυτότητα με φωτογραφία. Η διοίκηση μπορεί να ζητήσει επιπλέον στοιχεία από τους πελάτεςαν το κρίνει σκόπιμο. Άτομα κάτω των 18 πρέπει να προσκομμίσουν γραπτή άδεια ταξιδίου με ενήλικα συνοδό, γονέα ή κηδεμόνα. Δεν γίνονται δεκτοί ασυνόδευτοι ανήλικοι.
Θα παραλάβετε την κάρτα-κλειδί στο check-in, και πρέπει να παραδώσετε την κάρτα-κλειδί σας στην υποδοχή κατά την αποχώρησή σας. Σε περίπτωση απώλειας ή μη επιστροφής της κάρτας, θα υπάρξει χρέωση … για την έκδοση καινούριας κάρτας.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και για την άνεση και ασφάλεια των πελατών μας, ισχύει αντικαπνιστική πολιτική σε όλους τους χώρους. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τον κανονισμό, ο κάθε παραβάτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για να καθαριστεί ο χώρος, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την είσοδο σε οποιονδήποτε πελάτη ή επισκέπτη που, σύμφωνα με την κρίση του προσωπικού ή της διοίκησης, διακινδυνεύει την άνεση ή την ασφάλεια των υπόλοιπων πελατών του ΛΝΛSSΛ BUTIK LIVING ή του προσωπικού, ασχέτως με την έκβαση αιτήματος για αποζημίωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να εισέρθουμε στα δωμάτια σε επείγουσες περιπτώσεις για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας και για να προβούμε σε οποιεσδήποτε πράξεις κριθούν απαραίτητες. Έχουμε επίσης το δικαίωμα να προβούμε στις αναγκαίες πράξεις προκειμένου να επαναφέρουμε την τάξη σε περίπτωση που η συμπεριφορά οποιουδήποτε πελάτη είναι ανεπίτρεπτη ή παραβιαστούν οι κανόνες του καταλύματος. Έχουμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε την παραμονή πελατών στον χώρο μας και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής της διαμονής και της ειδοποίησης των κρατικών Αρχών, σε περίπτωση που γίνει επανειλημμένα σύσταση στον πελάτη ή προς απάντηση σοβαρότατων παραβιάσεων, ασχέτως με την έκβαση αιτήματος για αποζημίωση

X